Middenin het leven. Ruimte voor traditie en verschillen..

09 juni 2023 | 20 Sivan 5783

Locatie

Locatie

Aan de rand van het Haagsche centrum, tegenover het Malieveld, ligt onze synagoge op een unieke locatie. Wij hebben eigenlijk drie gebouwen ineen. De eeuwenoude Portugese 'Snoge' aan de Jan Evertstraat die voor onze gemeente in 1968 in gebruik genomen is door de rabbijnen Jacob en Awraham Soetendorp, het kantoorgebouw met hoofdingang aan de Prinssessegracht en temidden van die gebouwen de Glazen Zaal. 

De synagoge ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig, onder andere onder het Malieveld.

Glazen Zaal en verhuur
De Glazen Zaal is oorspronkelijk een binnenplein, overdekt met een glazen dak. De gevel van de Portugese Synagoge, één van de mooiste synagogen van ons land, is als blijvend 'decor' in de zaal opgenomen. Onder het glazen dak en de deels glazen wanden wanen uw gasten zich buiten en onder een blote hemel tijdens bijvoorbeeld een ontvangst, diner, of plenaire bijeenkomst. De verwarmde Glazen Zaal is een officiële trouwlocatie, en tevens een schitterende locatie om een aansluitende receptie te laten plaatsvinden. Bij mooi weer biedt ook de rustieke achterplaats een schitterend decor om onder eeuwenoude kastanjes te recipiëren.

Indien u de Glazen Zaal huurt kunt u extra opties huren zoals feestelijke LED verlichting. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van de Glazen Zaal. 
Voor informatie over de Glazen Zaal: www.glazenzaal.nl

juni

  • <  
  •   >
z m d w d v z
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Glazen Zaal dak

1